Spectaculaire aanbiedingen tijdens Spot & Shop Veenendaal

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Wie wil profiteren van echt sensationele aanbiedingen, meldt zich vandaag nog aan op www.shoppingfestivalveenendaal.nl . Op zaterdag 29 maart wordt er namelijk elk half uur bij één van de winkels in de binnenstad van Veenendaal een sensationele aanbieding verloot. Wie zich aangemeld heeft op de website, krijgt steeds 10 minuten van tevoren te horen om welke actie het gaat en bij welke winkel men moet zijn.

Het gaat om zeer aantrekkelijke artikelen, zoals VANS schoenen bij Sneakers, Magic Bullets bij Gezien op TV, Telfort iPhone 4s, kookworkshops bij Delizioso en herenvesten bij Man of the World allemaal voor € 1 per stuk. Verder hoge kortingen op MI-Moneda-sieraden bij Laméris, artikelen bij Shoply Gifts, Gabor en Van Bommel schoenen bij Engelen Schoenen met 90% korting, een tas of koffer bij Duifhuizen met 80% korting, waterpijpen bij Van de Loosdrecht voor € 2,50, Samsung LED tv's bij Van Wakeren voor € 99,95, alles voor de helft van de prijs bij Bakker Klok, gratis de rest van het jaar parkeren in De Scheepjeshof (40 uitrijkaarten) en gratis lunches voor twee personen bij het Witte Paard. Verder worden nog 10 x een gratis High Tea Bij Slik verloot en worden er bossen bloemen en HEMA rookworsten gratis uitgedeeld. Nog twee klappers: een gratis testrit in een Tesla (bij EV Experience op het Scheepjeshofplein) én een gratis leren jas naar keuze bij aanschaf van een potje schoencrème bij Van Boordt.

Vroeger, bij de echte uitverkoop, sliepen mensen voor de deur van de winkel voor stuntaanbiedingen. Bij Spot & Shop op zaterdag 29 maart hoeft men alleen op tijd bij de juiste winkel te zijn om kans te maken om bijvoorbeeld een iPhone 4s, VANS schoenen of een Magic Bullet voor € 1 te mogen kopen. Ieder half uur wordt bij een deelnemende winkel verloot wie mag profiteren van een sensationele aanbieding. Wie zich voor vrijdag inschrijft op de website, ontvangt zaterdag steeds 10 minuten van tevoren een gratis sms met de locatie van de volgende Spot & Shop actie. www.shoppingfestivalveenendaal.nl

advertentie
advertentie