ChristenUnie Scherpenzeel op bezoek bij Geefshuysen b.v. voor ledenvergadering

4 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

ChristenUnie Scherpenzeel heeft op woensdag 2 april haar ledenvergadering gehouden. De vergadering werd deze keer op locatie gehouden. Ben Geefhuysen van Geefshuysen b.v. in Scherpenzeel, een bedrijf dat gespecialiseerd is in staalconstructie, laswerk en landbouwmechanisatie, stelde zijn bedrijfskantine beschikbaar om leden van de partij te ontvangen.

In de vergadering is er samen met de leden teruggekeken op de afgelopen periode die in het teken stond van de gemeenteraadsverkiezingen en waarin de ChristenUnie een extra zetel in de gemeenteraad heeft gekregen. Daarnaast werd er ook vooruit gekeken naar de nieuwe periode die voor ons ligt.

Tijdens het tweede gedeelte van de avond werden de aanwezigen meegenomen op een rondleiding door het bedrijf. Ben maakte de toehoorders bekend met werkzaamheden die hier dagelijks plaatsvinden en met de machines waarmee er gewerkt wordt. Een bijzonder bedrijf met een hoge mate van automatisering bleek wel. Aan het eind van de avond werd Ben Geefshuysen bedankt voor zijn gastvrijheid en werd de vergadering afgesloten.

advertentie
advertentie