24, 25 en 26 juni en op 7 en 8 juli coachingsopleiding voor Ezels en Paarden

26 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Heeft u de vorige coachingopleiding voor Ezels en Paarden gemist? Op 24, 25 en 26 juni alsmede op 7 en op 8 juli verzorgen wij deze opleiding wederom. De vorige keren was een succes. Veel leuke reacties op gehad. Nu kunt u ook deze ervaring ondergaan.

Ezelkunsten en Koeching verzorgen samen opleiding en training

Opleiding coachen met ezels en paarden

Wist je al dat ezels ook prima inzetbaar zijn als coaches? Net als paarden hebben ook ezels de gave om mensen te kunnen spiegelen. De ezel is een zeer gevoelig dier en is een expert in het lezen van lichaamstaal. De ezel merkt bijvoorbeeld de geringste spierspanning in je lichaam. Emoties en gedachten zorgen bij mensen voor fysiologische reacties in het lichaam, wat een ezel vervolgens opmerkt en via eigen gedrag ook laat zien.

In de opleiding “coachen met ezels en paarden” leren we jou hoe je het gedrag van de ezel kunt interpreteren en welke vragen je daarbij zou kunnen stellen aan de cliënt.

Deze opleiding heeft als doel om het paard / de ezel te kunnen inzetten in coaching- en/of therapietrajecten. Een opleiding als coach of therapeut in het algemeen bieden wij niet aan. Als je (nog) geen kennis hebt van ezels, adviseren we je eerst de basismodule “Kennismaken met en verzorging van Ezels” te volgen.

Opleidingsduur: 5 dagen (5 weken lang 1 dag, of in 2 blokken van 2 of 3 dagen)

Plaats: bij Ezelkunsten in Maarsbergen of bij Koeching in Amerongen

Kosten: € 750 excl. BTW, incl. koffie, thee en lunch

De opleiding zal van start gaan bij minimaal 5 deelnemers. Om te zorgen dat er voldoende aandacht is voor alle cursisten, zullen max. 8 deelnemers worden toegelaten.

Aanmelding :

Deelname opleiding is definitief zodra de betaling heeft plaats gevonden. Wanneer u in één keer deelneemt aan drie of meer cursussen, ontvangt u 10% korting! Bij gelijktijdige betaling.

Meer informatie via www.ezelkunsten.nl

advertentie
advertentie