Vlastuin Auto Renswoude 50 jaar lid van BOVAG

6 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Autobedrijf Vlastuin Auto uit Renswoude vierde een wel heel bijzonder jubileum: het onafhankelijke autobedrijf is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Account adviseur Stefan Niesink van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven ontving de heer W.H. van Vlastuin een speciale oorkonde. Ook de heer C. van Vlastuin, oprichter van het autobedrijf, was daarbij aanwezig.

Autobedrijf Vlastuin Auto toont duidelijk en overzichtelijk het bedrijf op www.vlastuinauto.nl en het wordt realiteit als je de showroom binnenstapt. De prettige sfeer is voelbaar en je proeft kwaliteit. Voeg daarbij het brede aanbod, de enthousiaste verkopers en de garantie dat Vlastuin Auto alles doet om de klant tevreden te stellen en het profiel van Vlastuin Auto is compleet.

Vlastuin Auto staat al meer dan een halve eeuw bekend als een gewaardeerd autobedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar we bij BOVAG aangesloten autobedrijven voor staan,’ aldus Theo Fledderus, voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor de koper van een nieuwe of gebruikte auto van groot belang. Bovendien wil je ervan op aan kunnen dat onderhoud en reparatie met de grootst mogelijke zorg en expertise wordt uitgevoerd.Vlastuin Auto biedt die garantie bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG.’

Vlastuin Auto - De Hooge Hoek 24 - 3927 GG Renswoude - info@vlastuinauto.nl - T. 0318-571233

advertentie
advertentie