Film “Het diner” met buffet!

23 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

Op dinsdag 17 juni kunt u bij Kulturhus de Breehoek dubbel genieten. Eerst van een heerlijk warm/koud buffet, verzorgd door Restaurant Het Begin uit Scherpenzeel. Daarna van de spannende film ‘Het diner’. De verfilming van de gelijknamige bestseller van Herman Koch.

Dit avondje uit wordt georganiseerd door de Openbare Bibliotheek Scherpenzeel, Kulturhus de Breehoek en Restaurant Het Begin uit Scherpenzeel.

De film ‘Het diner’ gaat over huisman Paul Lohman (Jacob Derwig), die wordt uitgenodigd door zijn broer, en tevens presidentskandidaat, Serge (Daan Schuurmans), voor een diner, samen met hun vrouwen Babette (Kim van Kooten) en Claire (Thekla Reuten). Eenmaal in het restaurant wordt er eerst over koetjes en kalfjes gepraat, maar er heerst een duidelijke spanning. Er wordt vermeden waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. Die hebben namelijk een verschrikkelijke geweldpleging op hun geweten die hun toekomst kan verwoesten. En ja, hoe ga je hier als ouder mee om? Bel je de politie, of neem je je eigen kinderen in bescherming?

Het buffet begint om 18.00 uur. De film start om 19.30 uur. Na afloop van de film wordt u een bittergarnituur aangeboden door Kulturhus de Breehoek.

De avond is op dinsdag 17 juni in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59, Scherpenzeel.

Prijs voor leden van de Openbare Bibliotheek Scherpenzeel: € 20,00 (warm-/koud buffet (exclusief drank), entree film, drankje in de pauze en bittergarnituur na afloop). Niet-leden betalen voor dit arrangement € 22,50.

Wilt u alleen naar de film, dan is de entree € 6,00 (inclusief drankje in de pauze en bittergarnituur na afloop). Bibliotheekleden krijgen € 1,00 korting op vertoon van de pas.

In verband met het buffet, graag aanmelden voor 10 juni bij de Bibliotheek via info@bibliotheekscherpenzeel.nl of tel. 033-2773107.

advertentie
advertentie