Lekker naar de boer, open erf biologische boerderij Nieuw Daatselaar

13 juni 2014 om 00:00 Activiteiten

Contact gegevens:

Biologische Boerderij Nieuw Daatselaar

Iedereen Lekker naar de Boer!

Steeds meer mensen ontdekken de smaak en kwaliteit van biologische producten. Tijdens het Lekker naar de Boer weekend op 21 juni kun je de mensen achter die producten ontmoeten en zien wat biologisch boeren in de praktijk betekent. Verspreid over Nederland houden 160 biologische boeren en tuinders open erf.

Op zaterdag 21 juni kun je bij biologische boerderij Nieuw Daatselaar in Renswoude terecht voor rondleidingen en allerlei (kinder)activiteiten. De biologisch boerderij is rustig gelegen aan de Daatselaarseweg 3 en omringt door het groen van de Grebbelinie.

Nieuw Daatselaar is een boerderij waar aandacht aan dier en land wordt gegeven.

Biologisch is dé manier om lekker en divers eten te produceren met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Ontdek zelf wat biologisch boeren zo bijzonder maakt. Je kunt met eigen ogen zien dat samenwerken met de natuur zo gemakkelijk lijkt, maar heel veel vakmanschap vereist. Want behalve voor de heerlijkste ingrediënten voor je maaltijd, zorgt de biologische boer ook voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.

Tijdens deze dag, zie je, ruik je en ervaar je het boerenleven en je kunt kennis maken met de boer en met zijn passie voor het vak. Voor elk wat wils! De kinderen kunnen luisteren naar de verhalen van de boer, kuikentjes vasthouden en zien hoe honing in een potje terecht komt.

Op www.lekkernaardeboer.nl/ZoekEenBoerderij vind je alle boerderijen die meedoen. Moeilijk kiezen welk bedrijf te bezoeken? Laat je dan inspireren door de prachtige fietsroutes langs verschillende biologische boerenbedrijven.

Voor meer info check onze facebookpagina Nieuw Daatselaar of kom langs!

advertentie
advertentie