Onderlinge turnwedstrijden DOTO

6 juli 2014 om 00:00 Sport

Wilma Klop en Janet Harts hebben op zaterdag 5 juli de onderlinge turnwedstrijden van Doto georganiseerd. Om 9.00 stond de selectiegroep klaar tezamen met de oudste deelnemers van de recreatie.

De meiden kwamen uit in groepjes, ieder van hun eigen niveau. Ze deden oefeningen op de brug, balk, vloer en de sprong. In een gezellige sfeer werd gestreden om de eerste plaats.

Bij de pre instappers is de eerste prijs behaald door Carlijn Methorst, de tweede prijs door Naomi van de Water. Bij de pupillen won Isabel Brons en mocht Anne van de Essenburg de tweede prijs in ontvangst nemen. De oudere meiden van de selectie mochten een keuze oefening doen op alle onderdelen. Hier werd Suzan Lancee eerste en Joette van Voorthuizen tweede. Bij de oudste groep van de recreatie ging Didi van Wolfswinkel ervan door met de eerste prijs en Wenneke van Veen met de tweede.

Een aantal ouders, bestuursleden en trainers heeft onlangs een opleiding tot jurylid gevolgd en mocht het geleerde bij deze wedstrijd voor het eerst in praktijk brengen.

Rond een uur of twaalf mochten de recreanten aan de slag. Ook hier werd, wederom onder aanwezigheid van vele ouders, familieleden en andere belangstellende het geleerde van de afgelopen jaren in de praktijk gebracht. Bij de oudste groep won Lianne Bakelaar de eerste prijs. Bij de 9-10 jarigen heeft Jessica Bunt goud gewonnen, en kreeg Inge Nieuwenhuis het zilver omgehangen. In de een-na-jongste groep kreeg Alicia van Egdom het goud en Marlies Roseboom het zilver. Bij de allerjongsten was het goud voor Sam Schimmel, het zilver voor Geralda ter Maaten en het brons was voor Lynn van de Kamp.

Met deze wedstrijden sluit Doto een gezellig en sportief jaar af.

advertentie
advertentie