Wereldkampioen bij clinic De Holestick

6 juli 2014 om 00:00 Sport

Voor de 5e maal werd dit weekend het hockeykamp bij De Holestick georganiseerd. Op zaterdagmorgen werd er weer een geweldige clinic georganiseerd, dit keer onder begeleiding van wereldkampioene Carlien Dirkse van den Heuvel.

Vrijdag rond een uur of zes stroomden de eerste kinderen het hek binnen. Het thema dit jaar stond in het teken van film en dus was de club omgetoverd in ‘Hockeywood'. Naast alle slaapspullen hadden de kinderen ook vele versieringen meegenomen om te zorgen dat ‘hun' tent het beste in het thema zou passen.

Om half acht werden de kinderen in groepjes verdeeld en gingen het dorp in om te zoeken naar alle 'vossen' die zich in de wijken verscholen hielden. Het was een prachtig gezicht ! Veel Scherpenzelers zullen wel opgekeken hebben naar die vreemde snuiters die daar rond liepen. Charlie Chaplin in hoogsteigen persoon, de familie Flodder, dieren zo ontsnapt uit de film Madagascar en voor wat muziek werd gezorgd door niemand anders dan de Toppers !

Rond 10.00 was iedereen weer op de club en konden de kinderen met popcorn voor de film gaan zitten of lekker keten in de tent.

Echt geslapen werd er natuurlijk niet dus niet helemaal fris en fruitig schoven de kinderen aan het ontbijt.

Om tien uur was het tijd voor de clinic. Vele bekende topspelers traden aan waaronder een aantal van hockeyclub Amsterdam. Degene waar een ieder natuurlijk naar uit gekeken had was Carlien Derksen van den Heuvel, wereldkampioene van het afgelopen WK in Den Haag . Verschillende prijzen heeft ze al gewonnen en deze dag kwam ze de spelers van De Holestick de fijne kneepjes bij brengen. Het was voor allen een prachtige ervaring.

Na de lunch gingen de jongere kinderen knutselen en de oudere kinderen gingen diverse clinics volgen, de E en D teams gingen voetballen bij VV Scherpenzeel en de C teams kregen een volleybal clinic van Set-up toppers.

Na een fantastisch weekend werd er afgesloten met een lekker broodje shoarma en vertrokken de kinderen weer huiswaarts na nog een mooie sleutelhanger in ontvangst te hebben genomen.

advertentie
advertentie