Muziekschool Scherpenzeel weer fris van start

30 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Het nieuwe seizoen voor Muziekschool Scherpenzeel begint maandag 8 september. Er worden dan weer veel individuele instrumentale- en zanglessen gegeven. Ook gaan de ensembles, bands en de zanggroepjes binnenkort weer van start. Inschrijving voor deze lessen is nog altijd mogelijk. Dit seizoen is er bijvoorbeeld nog volop ruimte voor zangleerlingen. Sinds april 2014 geeft Valentine Reijers zangles bij Muziekschool Scherpenzeel. Zij is een professionele zangeres, afgestudeerd aan het conservatorium te Arnhem. Ze is bekend met de stijlen pop, rock, soul en jazz. Valentine: 'Of je nou een beginner bent en je stem nog wilt ontdekken, of een gevorderde die wilt werken aan effecten en sound.....samen maken we de lessen op maat speciaal voor jou.'

Muziekschool Scherpenzeel heeft meer nieuwe docenten kunnen verwelkomen. Voor piano is een tweede docent aangetrokken, omdat er voor dit instrument veel aanmeldingen waren. Docente Tiny van Eeuwijk gaat samen met Martine van Veen de pianolessen verzorgen. Na het afscheid van Marcèl van Dalen worden de vioollessen dit seizoen gegeven door Mary-Ann Eessaar. Deze jonge violiste studeerde aan het conservatorium in Estland en Utrecht en heeft in diverse Europese orkesten gespeeld.

De lessen elektrische gitaar worden dit seizoen gegeven door Guido Schaake. Hij vervangt Coen Pel die ergens anders zijn werk voortzet. Guido zal naast het verzorgen van deze lessen cursussen Singer Songwriting en Bandcoaching gaan geven.

De Muziekschool blijft dus actief om de bewoners van Scherpenzeel en omliggende dorpen muzikaal te inspireren. Wil je kennis maken met een docent en ervaren hoe muziekles is, dan kun je een gratis proefles aanvragen. Voor inschrijving en informatie kunt u een mailtje sturen naar: sms-scherpenzeel@live.nl of kijk op de site van de muziekschool:

www.scherpenzeelmuziek.nl.

advertentie
advertentie