Speelgoed bij de Bibliotheek

4 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Speel-o-theek de Speelvallei heeft twee vitrines met speelgoed ingericht bij de Bibliotheek Scherpenzeel. Zij geven zo een impressie van het speelgoed dat zij in de uitleen hebben.

Dankzij sponsoren heeft de Speel-o-theek het afgelopen jaar de collectie speelgoed weer kunnen uitbreiden met onder andere space-scooters, watertafels en verschillende playmobil- sets. Op die manier kan de Speel-o-theek regelmatig weer iets nieuw aan hun leden aanbieden, want het blijft natuurlijk belangrijk voor kinderen om te kunnen spelen.

De Speel-o-theek het vakantieabonnement geïntroduceerd. Op die manier kunnen mensen proberen of de Speel-o-theek iets voor hen is. Maar natuurlijk is dit ook een mooie gelegenheid om voor de vakantie speelgoed te lenen voor de kleinkinderen die komen logeren. Voor € 10,00 kunnen er 3 stuks speelgoed geleend worden voor een periode van 3 weken waarin de vakanties vallen.

Belangstellenden zijn welkom tijdens openingstijden van de Speel-o-theek op dinsdag- en donderdagavond (van 19.00 tot 20.30 uur). Meer informatie op de website: www.speelvallei.nl

De vitrines kunnen bekeken worden tijdens openingstijden van de Bibliotheek.

advertentie
advertentie