Aderlating of Haarlemmerolie

13 september 2014 om 00:00 Activiteiten

Scherpenzeel - de Protestants-christelijke Ouderenbond afdeling Scherpenzeel koos als onderwerp voor haar eerste bijeenkomst in het nieuwe seizoen de intrigerende titel "'Aderlaten of Haarlemmerolie"?

Wat een vraag in deze tijd! Wij weten wel beter, aan mij lijf geen kwakzalver.Er is een tijd geweest dat die vraag wel gewichtig was, veel meer mogelijkheden waren er niet. Dat is dus verleden tijd.

Spreekster mevrouw Joke Kraai-Jansen heeft 42 jaar in de gezondheidszorg gewerkt en zij is dus een insider in deze wereld. Maar zij heeft zich erin verdiept hoe haar collega's een eeuw of langer geleden zich ook inspanden ten bate van de lijdende mens, hoe deze met de middelen die er toen waren ook vochten voor een mensenleven. Zij zal laten horen (en zien) dat niet alles wat men vroeger kon waardeloos was en mogelijk heeft zij ook wat tips waar we in deze tijd ons voordeel mee kunnen doen. En we weten dat er ook nu nog natuurmedicijnen zijn die goed werken.

Het PCOB bestuur hoopt dat veel leden komen en ook gasten meebrengen.

De middag wordt gehouden op donderdag 18 september 2014 in gewoude Philalethes, Kerkplein. Aanvang 14.30 uur. Wie vervoer nodig heeft kan bellen 0328572003 (RENSWOUDE) of 2772233 (SCHERPENZEEL.).

advertentie
advertentie