workshop weerbaarheid voor senioren

30 september 2014 om 00:00 Activiteiten

Woudenberg - De SWO Woudenberg heeft afspraken gemaakt met Arnold Keller van de gelijknamige sportschool in Amersfoort om onze senioren te leren in situaties die als bedreigend aanvoelen, zich weerbaarder op te stellen. Arnold en zijn team hebben daarvoor een korte workshop ontwikkeld, waarin zij u laten zien welke invloed houding en gedrag hebben op personen die iets kwaads in de zin hebben.

U wordt zich zo bewust van uw eigen rol in situaties waarin u zich niet veilig voelt. Op straat en aan de deur in uw eigen huis. Zo kunt u iemand die iets van u wil zonder dat u erom vraagt een klein, maar belangrijk stapje vóór zijn. U zal zich zekerder en dus prettiger gaan voelen.

Wij nodigen u uit om onder leiding van Arnold en zijn team, in een veilige oefenomgeving, iets bij te leren over uw persoonlijke veiligheid. Zij gaan met u aan de slag en laten u praten, luisteren, kijken en zelf doen.

De workshop wordt gegeven op drie opeenvolgende woensdagmiddagen, t.w. 5, 12 en 19 november a.s., telkens van twee uur tot half vier, in de Kleine zaal van het mfc. De Schans in Woudenberg.

Kosten voor de cursus (incl. koffie of thee): € 10,00.

Opgeven bij mw. Erny de Wildt via swow.ouderenadvies@gmail.com of telefonisch via 0610 33 71 84.

advertentie
advertentie