Wie heeft de mooiste tuin?

28 oktober 2014 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Afgelopen zomer zijn er weer tuinkeuringen geweest in de gemeente Scherpenzeel. Op maandag 3 november 2014 wordt de uitslag van deze keuringen bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt. Daartoe is een bijeenkomst in Partycentrum Boschzicht georganiseerd. Tijdens die bijeenkomst wordt verder een lezing gehouden met als onderwerp 'De Tuincoach'. Gastsprekers zijn dan Frank Spaan en Marie Tromp.

De Commissie Tuinkeuringen, onder leiding van Tonnie Hietbrink en Dieneke van Dijk, heeft in 2014 weer diverse keren de siertuinen in Scherpenzeel beoordeeld. In drie categorieën zullen de jaarlijkse prijzen worden uitgereikt. Het gaat om 'kleine tuinen', 'grote tuinen' en 'landelijke tuinen'. De inwoners, waarvan de tuin genomineerd is, zijn persoonlijk voor deze avond uitgenodigd. Maar iedereen is op deze avond welkom (vrij entree).

De prijzenavond begint om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is er inloop voor een (gratis) kopje koffie in Partycentrum Boschzicht aan de Burgemeester Royaardslaan 4, 3925 GG Scherpenzeel. 

* Lees meer in Scherpenzeelse Krant van dinsdag 28 oktober.

advertentie
advertentie