Prettiger wonen door inzet bewonerscommissies

4 november 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Woonstede trakteerde ruim 100 leden van bewoners- en activiteitencommissies vrijdag 31 oktober op een etentje. Dit als dank voor hun inzet in hun buurt, wijk of gebouw.

"Prettig wonen is meer dan alleen een fijn huis. Ook de woonomgeving draagt daar aan bij" benadrukt Marian Teer, directeur Woonstede. "In Ede en omgeving heeft Woonstede 37 bewoners- en activiteitencommissies. Zij behartigen de belangen van de bewoners en organiseren activiteiten in hun buurt of wijk. En deze inzet waardeert Woonstede, vandaar dit gezamenlijke etentje".

Betrekken bij beleid

Om te horen wat er speelt in de wijk overlegt Woonstede regelmatig met de verschillende commissies. Dat is belangrijk, zij zijn immers de ogen en oren in de wijk. Woonstede betrekt de commissies ook bij grote vernieuwingsprojecten. Een goed voorbeeld daarvan is de klankbordgroep Burgwijk, die meedenkt over het groot onderhoud aan de flats in de wijk.

Komt u ook?

Via bewoners- en activiteitencommissies, maar ook via de Huurdersbond hoort Woonstede reacties op de ontwikkelingen in de volkshuisvesting. Woonstede hoort graag meer meningen over deze ontwikkelingen en wil van gedachten wisselen over de toekomst van het huren in Ede en Scherpenzeel. Woonstede nodigt huurders daarom uit om hierover in gesprek te gaan op maandag 17 november om 19.30 uur bij Woonstede, Telefoonweg 36 in Ede.

advertentie
advertentie