Vrijwilligerswerk

19 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 4343229, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Vrijwilliger bij Stichting Vimebe (Vissen met uw beperking) in Scherpenzeel. Deze stichting zet zich in voor mensen met een beperking en/of een chronische aandoening. Het doel is deze mensen door middel van de hengelsport te stimuleren actief mee te doen in de maatschappij, als een vorm van dagbesteding. Hengelsport is ontspannend, rustgevend en bevordert de concentratie.

Vist u zelf graag en lijkt het u leuk om mensen met een beperking te ondersteunen bij het vissen? Er worden verschillende vislocaties in de regio bezocht.

Ook is de stichting op zoek naar een vrijwilliger die de PR wil verzorgen. Denk aan persberichten, contact onderhouden met de lokale kranten en de website up-to-date houden. Een goede beheersing van het Nederlands is hierbij wenselijk.

Secretaris Platform Gehandicaptenbeleid Woudenberg (PGW). PGW is een stichting die opkomt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke handicap of beperking binnen de gemeente Woudenberg. Heeft u affiniteit met de doelgroep en beschikt u over secretariele vaardigheden? Taken van de secretaris zijn het verzorgen van de vergaderstukken en notuleren tijdens vergaderingen en het zorgdragen voor de inkomende en uitgaande post. Het bestuur komt zes keer per jaar bij elkaar.

Belangstelling voor één van deze vrijwilligersvacatures? Neem contact op met Welzijn Leusden.

advertentie
advertentie