Tablet activiteiten in Scherpenzeel, voor beginnende en ervaren gebruikers.

22 maart 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Donderdag 26 maart bent u weer welkom in het Tabletcafé, de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30. In de Bibliotheek inde Breehoek.Tijdens het Tabletcafé ontmoet u andere tabletgebruikers waarmee u samen aan de slag kunt gaan met uw tablet, ervaringen en handigheidjes uitwisselen, tips en trucs geven en ontvangen, van en met elkaar leren. Het kenmerk van het Tabletcafé is dat er geen programma is. De bezoekers maken zelf het programma. Verder is het er erg gezellig. Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek.

Eerste hulp met uw tablet

Op dinsdag 14 april staat het Tabletcafé XL in het teken van eerste hulp apps. Tijdens deze bijeenkomt wordt er aandacht besteed aan verschillende apps die gebruikt kunnen worden in nood- en panieksituaties. De aanwezigen krijgen inzicht in de mogelijkheden die er op dit moment zijn en de apps die gebruikt kunnen worden .Er zijn verschillende mogelijkheden die levensreddend kunnen zijn wanneer iedere minuut telt. Diverse apps beschikken over handigheden die in vaak stressvolle situaties te hulp kunnen zijn. Bijvoorbeeld, waar is de dichtstbijzijnde AED, wat is de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post. Maar er zijn nog veel meer apps die u ook van dienst kunnen zijn bij wat minder spoedeisende zaken, zoals het aanleggen van een verband.

Tabletcafé XL wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel en de SWO Scherpenzeel Renswoude. Tabletcafé XL is op dinsdag 14 april om 19.30 uur in het Leescafé van de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. De toegang is gratis.

Het programma voor de komende weken is:

Donderdag 26 april Tabletcafé 10.00

Donderdag 9 april Tabletcafé 10.00

Dinsdag 14 april Tabletcafé XL 19.30

Donderdag 23 april Tabletcafé 10.00

advertentie
advertentie