Bodyflash marathon: ruim € 13.000,- voor Villa Joep

28 maart 2015 om 00:00 Sport

De jaarlijkse Spinning- en sportmarathon bij het Woudenbergse Sport & Health Bodyflash was wederom een groot succes. Waar afgelopen vrijdagavond om 20.00 uur de uitreiking was van de symbolische check aan de voorzitter van Villa Joep met een bedrag van ruim 11.5 duizend euro, kon 3 kwartier later de teller als bijgesteld worden naar bijna 13.000 euro. Eigenaar van Bodyflash Kees Vink: Ongelofelijk, dit had niemand verwacht, we gaan zeker nog het bedrag van vorig jaar overtreffen, ik ben supertrots op onze deelnemende clubleden.

Doorbraak

Inmiddels kunnen we meedelen dat er spectaculaire doorbraken zijn in het onderzoek naar Neuroblastoom kanker. Kees: De strijdt is zeker nog niet gestreden, maar hoe mooi is het dat we met al onze sportieve sponsormarathons van de afgelopen jaren ook echt een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit baanbrekende onderzoeksresultaat. Voorzitter Jos Huijbregts fietste het eerste uur van de marathon mee en gaf in zijn indrukwekkende speech na afloop aan, Jos verloor ook 10 jaar geleden zijn dochtertje aan deze ziekte, hoe belangrijk het is om vooral nu door te gaan met geld inzamelen. "Alleen met geld kunnen we verder met onderzoek en het ontwikkelen van medicijnen. We hopen de komende jaren u te kunnen meedelen dat ook deze ernstige kinderkanker te genezen is"

Spinning en Zumba

Het was afgelopen vrijdagavond 1 groot sportief feest bij Bodyflash. Om 18.30 was er al een Kinder Zumba groep, onder leiding van Patricia, die een uur lang hun beste beentje voortzetten. Om 19.00 uur begonnen de "Spinners" aan hun 4 uur durende marathon, in de tussentijd had Zumba-Queen Anita de volwassen Zumba sporters ook aan het dansen op swingende muziek. Het enthousiasme en de tomeloze energie spatte er deze avond vanaf, en nadat de eerste 3 spinninguren met instructeurs Martine, Erwin & Melanie en Henrie, waren voorbij gevlogen besloot Kees het finale uur samen met drummer Peter Doppen. De combinatie van deze inspirerende en motiverende muziek workout en de live ondersteuning door de spectaculaire drums van Peter was voor de deelnemers een heerlijk eind van een zeer succesvolle en supergezellige en inspirerende sportmarathon. Na afloop was het dan ook, moe maar voldaan, nakletsen in de gezellige sportbar met de bijbehorende en welverdiende hapjes en drankjes. Kees en Margriet Vink willen graag langs deze weg nogmaals iedereen hartelijk bedanken die heeft bijgedragen aan het mooie succes van deze marathon.

advertentie
advertentie