Eerste Hulp met uw tablet - Tabletcafé XL

31 maart 2015 om 00:00 Activiteiten

Op dinsdag 14 april staat het Tabletcafé XL in het teken van Eerste Hulp apps. Tijdens deze bijeenkomt wordt er aandacht besteed aan verschillende apps die gebruikt kunnen worden in noodsituaties. De aanwezigen krijgen inzicht in de mogelijkheden die er op dit moment zijn en de apps die gebruikt kunnen worden. Een instructeur van de EHBO vereniging Renswoude gaat uitleg geven wat er allemaal mogelijk is.

Er zijn verschillende mogelijkheden die levensreddend kunnen zijn wanneer iedere minuut telt. Diverse apps beschikken over handigheden die in vaak stressvolle situaties te hulp kunnen zijn. Bijvoorbeeld, waar is de dichtstbijzijnde AED, wat is de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post. Maar er zijn nog meer apps die u ook van dienst kunnen zijn bij wat minder spoedeisende zaken, zoals het aanleggen van een verband.

Na de pauze kan er experimenteert worden met de verschillende apps en de mogelijkheden worden ervaren .

Ook wanneer u niet in het bezit bent van een tablet of smartphone is de moeite waard om te avond te bezoeken.

Tabletcafé XL wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel en de SWO Scherpenzeel Renswoude. Tabletcafé XL is op dinsdag 14 april om 19.30 uur in het Leescafé van de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. De toegang is gratis. U hoeft zich niet op te geven.

Meer informatie: Bibliotheek Scherpenzeel tel 033 2773107

www.bibliotheekscherpenzeel

info@bibliotheekscherpenzeel.nl

advertentie
advertentie