Dames Set Up kunnen zich opmaken voor promotiewedstrijden.

12 april 2015 om 00:00 Sport

De dames van Set Up '69 hebben afgelopen zaterdag met 4-0 gewonnen van Pegasus D2 uit Nijmegen. Door deze overwinning hebben ze de 2e plaats in de poule definitief veilig gesteld en kunnen ze zich gaan opmaken voor de promotiewedstrijden voor de 3e divisie.

Set Up is de hele wedstrijd niet echt in de problemen gekomen. Af en toe hadden de dames wat moeite om de zenuwen in bedwang te houden, maar het klasseverschil met de tegenstander was groot genoeg om de sets toch relatief eenvoudig te winnen. Helaas was Romee van den Berg tijdens de laatste training geblesseerd geraakt, maar de dames lieten zich daardoor niet van de wijs brengen. Het was de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie van dit seizoen en die werd aangegrepen om op ludieke wijze afscheid te nemen van de scheidende trainer/coach Arturo Ringers.

De nieuwe trainier/coach, Marco Benne, die vanaf 1 mei de dames onder zijn hoede gaat nemen zat op de tribune en hij was onder de indruk van het enthousiasme van het nog relatief jonge team. Hij zag daarnaast ook nog mogelijkheden om het niveau van deze selectie nog verder te verhogen.

De dames gaan zich nu voorbereiden op een paar pittige wedstrijden om te proberen promotie naar de derde divisie af te dwingen. De eerste promotiewedstrijd wordt gespeeld op 25 april om 17.00 uur in De Breehoek. De tegenstander is nog niet bekend.

advertentie
advertentie