DOL FIJN doet mee aan de Landelijke Dag van de Groene Kinderopvang

13 mei 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

DOL FIJN doet mee aan de Dag van de Groene Kinderopvang.

Dinsdag 19 mei a.s. doet DOL FIJN kinderopvang mee aan de landelijke Dag van de Groene Kinderopvang. Dolfijn organiseert een zonnebloem kweek actie voor alle kinderen.

Deze dag is van en voor iedereen die natuurbeleving onder de aandacht wil brengen bij de kinderopvang. DOL FIJN heeft een actie voor alle kinderen, wie kweekt de grootste zonnebloem.

Alle kinderen krijgen op deze dag een zakje met zaadjes en in september 2015 wordt er een prijs uitgereikt voor de grootste zonnebloem.

Natuurbeleving is belangrijk voor opgroeiende kinderen. Dit dient alle ontwikkelingsgebieden van een kind en is een investering in de toekomst van de kinderen. Want als je als kind leert houden van de natuur zal het er later beter zorg voor dragen.

Zo maken we samen de kinderopvang groener en groene kinderopvang zichtbaar!

DOL FIJN Kinderopvang is een grote kinderopvang organisatie in Midden Nederland, voor opvang van uw kind.

DOL FIJN heeft alle vormen van kinderopvang binnen één organisatie waaronder een gastouderbureau met ruim 400 koppelingen. Het gastouderbureau is volledig gespecialiseerd in opvang door gastouders. Momenteel werken er 130 gediplomeerde gastouders bij DOL FIJN, die allemaal staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. DOL FIJN biedt gastouders op alle mogelijke manieren ondersteuning.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.dolfijnkinderopvang.nl

of 0342-423617.

advertentie
advertentie