30-05-2015 Open dag Recreatie- en Zorgboerderij "De Kleine Weide"

20 mei 2015 om 00:00 Activiteiten

Renswoude: Op zaterdag 30 mei van 10.00 tot 15.00 uur staan de deuren open bij zorg-recreatieboerderij 'De Kleine Weide'. De zorgboerderij bestaat 5 jaar en daarom is er een feestelijke dag. De zorgboerderij biedt dagbesteding aan verschillende doelgroepen o.a. mensen met psychische klachten, NAH, verstandelijke beperking, psychogeriatrie en sociale problemen.

Dit jubileum willen we graag met u vieren: Alle deelnemers en hun mantelzorgers zijn uitgenodigd maar ook familie, vrienden en belangstellenden zijn van Harte Welkom!

Het wordt een "dagje uit op de boerderij" waar veel te beleven is.

Er komen ganzenhoedsters (in stijl gekleed) die met hun koppel ganzen over het erf wandelen. Er zijn oude ambachten te zien zoals manden vlechten, spinnen, kantklossen en struinen langs marktkraampjes. De barbier (kapper) knipt deze dag ouderwets voordelig .

Het rolstoel pad dat is aangelegd met middelen uit de verkoop van producten van de boerderij en de collecte van het Oranjefonds wordt deze dag geopend door de oudste deelnemer van de zorgboerderij. Daarna kan de kikkerpuzzel route gelopen worden door de prachtige aangelegde natuur en langs de kikkerpoelen. Leuk voor jong en oud en er zijn prijzen te winnen!

Kinderen kunnen zich vermaken met oudhollandse spelletjes en de trampoline op de mini-camping. Het kunstwerk de Bijenprin6 is gemaakt met medewerking van de deelnemers van de zorgboerderij. De bloemenpijlen zijn te koop en er worden prijzen verloot. De snuffelschuur staat weer vol met mooie spullen en er zijn veel boeken te koop.

Ook voor de innerlijke mens is er voldoende keus: Oma's verse frietkraam, soep en broodjes. De koffie, thee en limonade is op deze feestelijke dag gratis!

Voor informatie over de zorgboerderij of de open dag kan gebeld worden naar 033-2771400 of op de site www.dekleineweide.nl Het adres is Biesbosserweg 19 te Renswoude.

advertentie
advertentie