Maag Lever Darm Stichting is collectanten en inwoners van Renswoude dankbaar!

3 juni 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

De collecte van de Maag Lever Darm Stichting heeft in Renswoude het prachtige bedrag van €1703,67 opgehaald. De Maag Lever Darm Stichting wil haar vrijwilligers, collectanten en gevers hartelijk bedanken voor hun steun.

Tijdens de collecteweek sloeg de Maag Lever Darm Stichting alarm voor de ruim 2 miljoen buikpatiënten in Nederland. Patiënten die dagelijks beperkingen ondervinden als gevolg van hun ziekte. "Met behulp van uw gift kunnen wij ons blijven inzetten voor deze patiënten", zegt Marian Verasdonck, directeur van de Maag Lever Darm Stichting. Door onderzoek kunnen we maag-, lever- en darmziekten sneller en beter opsporen, behandelen of zelfs genezen.

Opbrengst collecte

De Maag Lever Darm Stichting steunt baanbrekende wetenschappelijke onderzoeken. We willen concrete stappen zetten op het gebied van erfelijkheid, vroege opsporing en gepersonaliseerde behandeling van darmkanker. Zodat wij in de toekomst de strijd tegen darmkanker kunnen winnen!

Collectant gemist?

Mocht u de Maag Lever Darm Stichting willen steunen, maar heeft u de collectant gemist? Geen probleem! Het is mogelijk om een online donatie te doen via www.mlds.nl.

advertentie
advertentie