Sloop aan Holleweg maakt weg vrij voor nieuw bedrijventerrein

22 september 2015 om 00:00 Voorpagina

SCHERPENZEEL] In de afgelopen weken is de sloophamer gezet in de bebouwing op het voormalig Verbaterrein aan de Holleweg. Het oude bedrijfspand, dat tot voor kort onderdak bood aan vleesverwerkend bedrijf Proviande, maakt plaats voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijventerrein.

Wanneer het hele gebouw is verwijderd zal worden begonnen met de aanleg van de infrastructuur. Dit werk is uitbesteed aan de firma Cees Boonzaaijer uit Renswoude. Na het neerleggen van de riolering en de kabels leidingen van de nutsbedrijven kan er worden gestart met de bouw van een eerste blok met bedrijfsunits. Daarvan zijn inmiddels 7 units verkocht en nog 1 in optie.

Ook een tweede blok bedrijfsunits is reeds in de stille verkoop genomen. De bouwrijpe kavels, die de ontwikkelaar op het nieuwe bedrijventerrein heeft gepland zijn, op 1 na, inmiddels allemaal verkocht. De resterende kavel ligt naast de entree van het terrein op een mooi zichtpunt van de Holleweg. Medio november zal er naar verwachting gestart gaan worden met de eerste bouwactiviteiten.

advertentie
advertentie