Elke 2e zondag van de maand: TheaterCafé

5 oktober 2015 om 00:00 Activiteiten

Zondag 11 oktober aanstaande kunt u genieten van de eerste editie van TheaterCafé van dit seizoen. De foyer is open vanaf 14.00 uur en er is live muziek vanaf 15.00 uur. De ingrediënten: muziek, gezelligheid en lekkernijen.

In deze editie kunt u luisteren naar Eemjazz. Een sextet met swing als hoofdmoot. Maar de keuze voor dit genre beperkt ze niet. Integendeel: u zult naast swing ook ballads, standards (traditionele composities) en latin uitvoeringen. Verder valt de keus op alles wat de bandleden zelf leuk vinden om te spelen en te zingen. Eemjazz speelt altijd en overal met aanstekelijk plezier, een eigen sound en aandacht voor kwaliteit.

Het Schaffelaartheater organiseert TheaterCafé met als doel mensen een gezellige zondagmiddag te bezorgen. Doordat kleine kinderen zich prima kunnen vermaken is het een perfect uitje voor de hele familie. Om de laagdrempeligheid te bevorderen is de toegang voor dit evenement gratis. Wel wordt een gift in de pot op prijs gesteld. Het Schaffelaartheater hoopt hiermee het theaterbezoek te stimuleren en daarmee bij te dragen aan de culturele ontwikkeling van de gemeente.

advertentie
advertentie