Tafeltennisvereniging T.V.S. viert 40-jarig jubileum (2)

16 december 2015 om 00:00 Sport

Maandag 14 December was de avond van het jubileumtoernooi. Als eerste kwamen de jeugdleden in actie, in een onderlinge competitie streden zij om de medailles en uiteindelijk werd Eduard Barten de winnaar gevolgd door Bart Hardeman als tweede en de derde plaats ging naar Jarick de Groot. Na afloop kregen alle deelnemers nog een consumptie, een patatje en een herinnering aan het 40-jarig jubileum aangeboden.

Nadat de senioren waren ontvangen met een kopje koffie/thee was het aan hen de beurt om in het strijdperk te treden. Jammer genoeg viel de opkomst van de oud-leden enigszins tegen maar dat weerhield de aanwezigen niet om er een gezellige tafeltennisavond van te maken. Er werden enkel- en dubbelspelen afgewerkt met normale batjes en met zgn. plankjes. Daar er in twee groepen werd gespeeld was er tussen de wedstrijden door gelegenheid voor een hapje en een drankje en een goed gesprek met oude bekenden. Er werden deze avond geen uitslagen bijgehouden en daar er voor alle deelnemende senioren ook een persoonlijke herinnering aan het 40-jarig jubileum was werd iedereen tot winnaar uitgeroepen.

In het Grand Cafe van de Breehoek werd vervolgens onder het genot van een hapje en een drankje nog geruime tijd nagepraat over het jubileumweekend waarop het bestuur van T.V.S. met tevredenheid terug kan zien.

advertentie
advertentie