Lions schenken touchscreens voor Vallei Horstee

31 mei 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Dinsdagavond 24 mei j.l. was Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude te gast bij de vereniging Vallei Horstee. De avond werd gehouden op Hoeve Groot Zandbrink in Leusden waar men kon genieten van een heerlijk buffet, gevolgd door een rondleiding en een korte lezing over het doel en de activiteiten van de vereniging. Tijdens deze gezellige bijeenkomst overhandigde Lions president Wilbert Koops een cheque van 1.000 euro aan bestuurslid B. Wittenberg om de aanschaf van een 'touchscreens' in de expositieruimte van Hoeve Groot Zandbrink mogelijk te maken.

Vallei Horstee is een vereniging van boeren en burgers die samenwerken aan natuur, milieu en landschap. De boeren ziet men als de belangrijkste spelers in ons mooie buitengebied. Burgers kunnen samen met Vallei Horstee werken aan een mooi en duurzaam agrarisch landschap!

Leden die agrarische grond in eigendom of in gebruik hebben, kunnen deelnemen aan de projecten van de vereniging. Men werkt zo aan duurzaam bodembeheer, energiebesparing, bloemrijke akkers en nog veel meer. De burgerleden steunen deze projecten met hun lidmaatschap. Alle leden kunnen deelnemen aan excursies, lezingen en andere activiteiten die Vallei Horstee organiseert.

Vallei Horstee heeft tot doel het ontwikkelen van een duurzame landbouw. Modern boeren in evenwicht met het milieu. Verder wil Vallei Horstee de natuur- en landschapswaarden versterken met inzet van particuliere eigenaren en gebruikers. Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude is blij deze vereniging te kunnen ondersteunen. De aan te schaffen touchscreens zullen de educatieve waarde van de expositieruimte duidelijk verhogen en helpen het werk van de vereniging verder bekend te maken.

advertentie
advertentie