Promotiecampagne groen Renswoude gestart

27 september 2016 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Burgemeester Annelies van der Kolk gaf donderdagmiddag bij het Dorpshart het startsein voor de ´groene´ promotiecampagne in Renswoude. Ze wees erop dat Renswoude een gemeente in het groen is.

RUST, RUIMTE EN NATUUR ,,Met deze promotiecampagne willen we laten zien wat Renswoude is. We willen vertellen wat Renswoude heeft te bieden op het gebied van wonen, werken en recreëren. We vertellen dat ook graag aan mensen die in deze omgeving zouden willen komen wonen, aan ondernemers die zich hier zouden willen vestigen en aan toeristen en vakantiegangers. Ook zij zijn op zoek naar rust, ruimte en de natuur van onze Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug.´´

Dat wil Renswoude laten zien. ,,In Renswoude ga je er nog lopend of fietsend op uit, niet met de auto´´, merkte van Van der Kolk op. ,,Buitenspelen en lopen in de bossen willen we onder de aandacht brengen. We hebben authentieke foto´s van Renswoudenaren laten maken´´.

TROTS Ze bedankte hen voor hun medewerking en gaf een attentie als blijk van waardering. Burgemeester Van der Kolk stelde vast dat Renswoude niet alleen als historisch kasteeldorp in de Grebbelinie ligt, maar ook dat het een uitvalsbasis is voor ontspannende wandel- en fietstochten door de Gelderse Vallei en over de Utrechtse Heuvelrug. ,,Een dorp waar we nog naar elkaar omzien en waar we er voor elkaar willen zijn. Een dorp waar we, terecht, trots op zijn´´.

Van der Kolk onthulde samen met de 16-jarige Yoni van Grol het eerste nieuwe promotiebord van de gemeente, bij de rotonde aan de Dorpstraat.

advertentie
advertentie