MAVO Muurhuizen leert Scherpenzeelse senioren een lesje

4 november 2016 om 00:00 Sport

Afgelopen vrijdagochtend kwamen leerlingen van MAVO Muurhuizen uit Amersfoort langs bij Kulturhus De Breehoek om voor de senioren van sportgroep GymPlus een leuke sportles te verzorgen!

Zij hadden in groepjes van 4 leerlingen een aantal spellen voorbereid die zij zelf mochten uitleggen, begeleiden en ook aan meedoen. De sporters van GymPlus werden flink op de proef gesteld, maar met hun energie en fanatisme verbrijzelde zij al snel het stereotype "senior", wat veel verbazing schepte onder de leerlingen. 60 plussers zijn toch wel iets actiever als zij dachten! Een leuke quote van één van de leerlingen: "We wilden niet te hard op ze gooien tijdens trefbal, maar vervolgens werden wij keihard afgegooid!".

De sfeer tijdens de les was opperbest en het fanatisme werkte aanstekelijk. Beide groepen waren met veel enthousiasme bezig, er kan dus wel gesproken worden voor een zéér geslaagde les!

Wij bedanken hartelijk de leerlingen van MAVO Muurhuizen voor de leuke les en de horeca van Kulturhus De Breehoek voor een gezellig hapje en drankje naderhand. GymPlus is een initiatief van 1-2 Sport en elke vrijdagochtend om 09:30 uur te vinden in De Breehoek.

advertentie
advertentie