Opnieuw verlies voor TVS tegen sterk Tielse TC

16 november 2016 om 00:00 Sport

In de negende speelronde stond de laatste thuiswedstrijd van deze najaarscompetitie op het programma waarin het op de tweede plaats staande Tielse TC de tegenstander was. Evenals de eerste wedstrijd in Tiel bleek deze tegenstander duidelijk te sterk voor de Scherpenzeelse tafeltennissers en was ook het eindresultaat, een 8-2 nederlaag, hetzelfde als destijds in Tiel. Door deze nederlaag lijkt het avontuur in de 1e klasse na een seizoen alweer voorbij te zijn.

In de openingspartij ging Jan van de Beek in vier games onderuit tegen Michael Edel en ook voor Edwin Vetkamp en Dennis Wijsbeek was er weinig eer te behalen tegen resp. Mark Jansen en Andras Czeto, ze verloren beiden zonder daarbij een game te winnen. Ook in het dubbel gingen van de Beek en Vetkamp ten onder na een 4/11, 11/9, 7/11 en 9/11 score zodat bij de pauze de stand al 4-0 was in het voordeel van de Tielenaren.

Na de pauze leed Vetkamp zijn tweede nederlaag van de avond door in drie games te verliezen van Edel. Ook de zesde partij leverde een overwinning op voor de gasten, van de Beek won tegen Czeto nog wel de eerste game, 11/5, maar verloor daarna met achtereenvolgens 7/11, 9/11 en nogmaals 9/11. In de zevende partij was het Wijsbeek die het eerste punt scoorde voor T.V.S. hij was in vier games de baas over Jansen. Het was niet de avond van Vetkamp want ondanks winst in de eerste game ging hij ook tegen Czeto voor de derde keer deze wedstrijd als verliezer van tafel. Wijsbeek kon geen vervolg geven aan zijn overwinning eerder in de wedstrijd en ging tegen Edel in drie games ten onder. In de slotpartij wist van de Beek het tweede punt te scoren door in vier games te winnen van Jansen, eindstand derhalve 2-8.

In de tiende en laatste speelronde staat op Vrijdag 2 December de uitwedstrijd in Culemborg tegen Gispen op het programma, de eerste wedstrijd eindigde in een 8-2 overwinning voor de T.V.S.-ers.

advertentie
advertentie