Nieuwe landelijke winkel opent in De Oude Smederij

20 december 2016 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE In De Oude Smederij aan de Barneveldsestraat, het pand dat in vroeger dagen dienst deed als smederij, zijn Arco en Irma van Klompenburg gestart met een winkel in landelijke, stoere brocante en unieke woonaccessoires.

Maar ze verkopen ook kleine meubelen, zoals oude kastjen, banken en tafels. Langs de wand staan tal van louvre-luiken en oude panelen en ook groendecoratie zoals kransen en toeven, ontbreekt niet.

Tijdens de opening was het zaterdag meteen druk, een komen en gaan van belangstellenden die wel eens wilden zien hoe het er in De Oude Smederij allemaal uitzag.

UIT DE HAND GELOPEN ,,Het leuke was", zo legt Irma uit, "dat er tijdens de opening al direct de nodige spulletjes zijn verkocht. We hadden dat nog niet meteen verwacht, maar het was wel superleuk".

Als Irma gevraagd wordt of ze al eerder in een winkel gestaan heeft met brocante en dergelijke, is haar reactie dat dit niet het geval was. Vanwaar dan die belangstelling, om toch een winkel te gaan runnen?

,,Het is een uit de hand gelopen hobby´´, legt ze uit. ,,Ik knap graag oude meubeltjes op en struin (Franse) brocante markten af. Ik houd van sfeer in huis. Daar hoort ook een leuke inrichting bij. Verder schilder ik graag en houdt van stylen en alles wat met wonen te maken heeft.´´

Het is duidelijk, de liefde voor brocante en antiek, het gevoel voor detail is bij Irma duidelijk aanwezig. Irma: ,,De eerste reacties van belangstellenden waren erg positief".

De openingstijden van De Oude Smederij aan de Barneveldsestraat 8 in Renswoude zijn op vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur en op afspraak. Hiervoor kunt u bellen naar: 06-25379176. De Oude Smederij is ook op Facebook volgen.

advertentie
advertentie