Buik- en Babybeurs 2017

30 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Op zaterdag 8 april tussen 11.00-16.00 uur organiseert Marina@Work in samenwerking met Ska Kinderopvang de 2e editie van de Buik & Baby beurs. De beurs vindt dit jaar plaats in Ska-kindercentrum de Bengelenberg (in voormalig klooster Onze Lieve Vrouwe ter Eem). Een kleine 40 bedrijven en organisaties staan klaar om bezoekers te informeren, te inspireren en te enthousiasmeren op gebied van zwanger zijn, bevallen en kinderen.

Organisator Marina van Houte: "In Amersfoort en omgeving wonen enorm veel zwangeren en jonge gezinnen, en er zijn heel veel leuke en bijzondere bedrijven te vinden. Die breng ik bij elkaar op een dag vol gezelligheid en informatie."

Als (aanstaande) ouders kun je advies inwinnen over het gebruik van een draagdoek, informatie krijgen over babymassage of babygebaren, maar ook vragen stellen aan bijvoorbeeld een kraamzorgcentrum en baby- en peuteropvang. Of laat een prachtige bellypaint zetten en regel gelijk die originele geboorteslinger of je geboortekaartjes. Twijfel je nog over welke kinderwagen je gaat aanschaffen? Baby- en Kinderwereld is aanwezig met een aantal mooie nieuwe wagens om uit te proberen. En natuurlijk zijn er leuke babycadeautjes en -kleertjes te vinden op de beurs.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht: er is een gezellig buitenterras. Neeltje is aanwezig met haar foodtruck met soep, ijs en lekkere broodjes en bij Case of Coffee kun je terecht voor een vers kopje koffie of thee.

De Buik- en Babybeurs vindt plaats in en rond het gebouw van Ska-kindercentrum de Bengelenberg, Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. De toegang is gratis. Kijk voor een totaaloverzicht van de deelnemers op www.marinaatwork.nl/buik-en-baby-beurs of kijk op Facebook bij het evenement Buik & Baby beurs. Voor de 1e 300 bezoekers ligt een cadeautje van Prénatal klaar.

advertentie
advertentie