De Breehoek organiseert open dag

20 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdag 13 mei organiseert Kulturhus de Breehoek een open dag. Tijdens 'Beleef de Breehoek' zet het Kulturhus haar deuren wagenwijd open voor iedereen in de wijde omgeving. Een groot deel van de verenigingen die gebruik maken van de Breehoek zullen zich presenteren in de sporthal, multifunctionele theaterzaal, de hal en in het Grand Café.

Tijdens 'Beleef de Breehoek' kunt u ontdekken wat er het hele jaar door allemaal te doen is in de Breehoek op het gebied van sport, cultuur, educatie, muziek en zorg. Daarnaast voorziet de Breehoek tijdens het evenement in een hapje en een drankje, waaronder een heerlijk broodje buikspek, speciaal voor het evenement geïntroduceerd. Kortom: een gezellig dagje uit waar u kennis maakt met wat de Breehoek u allemaal te bieden heeft!

'Beleef de Breehoek' wordt georganiseerd op zaterdag 13 mei, tussen 11.00 uur een 16.00 uur. De toegang is uiteraard gratis. Meer informatie over onder andere het programma en de deelnemende verenigingen volgt de komende weken, dus houdt onze site, Facebook- en Twitterpagina in de gaten!

advertentie
advertentie