Een spetterende samenwerking tussen 1-2 Sport en zwembad 't Willaer

4 mei 2017 om 00:00 Sport

Deze zomer gaan sportbureau 1-2 Sport! en zwembad 't Willaer een samenwerking aan om nog meer Scherpenzelers een sportieve zomer te bezorgen! Vanaf 29 mei kunnen deelnemers meedoen met het programma "Summer Fit", waar zij 10 weken lang onbeperkt met verschillende outdoortrainingen kunnen meedoen. Onder begeleiding van een coach werken zij aan een fitter, sterker en strakker lijf in gezellig groepsverband.

De woordvoerdster: "De trainingen duren 45 minuten en zullen een combinatie van vetverbrandings- en krachttraining zijn. Elke training is pittig, maar altijd geschikt voor zowel beginners als gevorderden. We trainen bij zwembad 't Willaer, maar ook bij de bootcamp aan het Valleikanaal. Van tevoren spreekt ieder met de coach af welke trainingen zij willen volgen, vervolgens zullen wij de deelnemer motiveren alles uit de 10 weken te halen! We eindigen de Summer Fit met een gezellig en sportief groepsuitje"

Voor 10 weken betaald men €105,00, abonnementhouders van zwembad 't Willaer ontvangen €10,00 korting. Ga voor meer informatie over Summer Fit naar www.1-2sport.com/summerfit of bel met de coach: 0630449007.

advertentie
advertentie