Twee jeugdkampioenen bij Valleivogels

17 mei 2017 om 00:00 Sport

Door Zaterdag 13 Mei jl. de uitwedstrijd in Veenendaal tegen D.O.V.O. met 8-0 te winnen is Valleivogels Jo17-1 KAMPIOEN geworden in de 2e klasse 25.

Alle 6 de gespeelde wedstrijden werden gewonnen. Het doelsaldo bedroeg 44 doelpunten voor en 6 tegen. Topscorer van het team was dit seizoen Dani Molhoek met 36 doelpunten.

Dit succesvolle team stond onder begeleiding van Arend Heikamp, Arjan van Ginkel en Jan van Veldhuizen en de selectie bestond uit de volgende spelers : Winston Bakker, Jaap van de Berg, Jelle Bult, Guido van Dijk, Bart Eilander, Danique van Ginkel, Sander van de Haar, Rob ter Maaten, Dani Molhoek, Mike Pedron, Stan van Riet, Jesper Schipper, Kevin Schipper en Dennis Voskuijlen.

Valleivogels Jo17-1 van harte gefeliciteerd met deze succesvolle afsluiting van het seizoen.

Ook op Zaterdag 13 Mei is door de uitwedstrijd in Leersum tegen H.D.S. met 7-0 te winnen Valleivogels Jo15-3 KAMPIOEN geworden in de 4e klasse 54.

Van de 9 gespeelde wedstrijden werden er 8 gewonnen en slechts 1 verloren. Het doelsaldo bedroeg 66 doelpunten voor en 7 tegen. Topscorer van het team was dit seizoen Mark Soetendaal met 27 doelpunten.

Dit succesvolle team stond onder begeleiding van Hans Wagensveld, Hans Vollmer, Timo van Dijk en Eric du Pree terwijl de selectie bestond uit de volgende spelers : Ramon Beyert, Thomas Ditewig, Bart van Donselaar, Niels Geytenbeek, Alexander Kemperman, Sjoerd Koenders, Robbert Lancee, Tristan du Pree, Mark Soetendaal, Caya Veenendaal, Martijn Vieleers, Tom Vollmer en Shen Wagensveld.

Bij deze ook Valleivogels Jo15-3 van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie.

advertentie
advertentie