kunstroute Renswoude 8 en 9 juli

22 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Negen kunstenaars stellen hun huis open voor een expositie.

Er is voor de 5e keer een kunstroute in Renswoude. Op zaterdag en zondag 8 en 9 juli. Met dit keer maar liefst negen deelnemers.

Peter de Heij (abstracte beelden uit diverse steensoorten), Marianne Voorthuizen (schilderijen o.a. portretten) Joanneke Prins, (beelden en sculpturen) Karin Veldhuisen (beelden o.a. brons), Marlene Stevers (schilderijen in oude technieken), Paula van de Pol (geboetseerde beelden), Marjan Jansen - van Meijeren, (aquarellen), Maria Tubbing geboetseerde en gebronsde(beelden) en Rob van de Bor (fotografie), dragen zorg voor een gevarieerd aanbod.

Alle belangstellenden in en rond het mooie kasteeldorp Renswoude en van ver daarbuiten zijn welkom bij de kunstenaars thuis.

Tussen 12 en 17 uur zijn de exposities binnen - en soms buitenshuis te bezichtigen.

De kunstenaars willen graag anderen laten delen in hetgeen hen zelf verwondert. Hoe word je geïnspireerd, hoe inspireer je anderen. Kunst emotioneert, prikkelt je of laat je even stilstaan. Voor de vijfde keer stellen de deelnemers hun huis open om anderen deelgenoot te maken van wat hen bezig houdt.

Er is een wandel - fietsroute beschikbaar, langs alle adressen binnen het dorp en het buitengebied. Deze is af te halen bij de kunstenaars tijdens de route of van tevoren bij de Emte supermarkt, gemeentehuis of bibliotheek.

Meer informatie vindt u op de website: www.kunstrouterenswoude.nl

advertentie
advertentie