Voor het eerst computer of tablet gebruiken, de Bibliotheek helpt

25 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Wilt u graag met de computer leren werken of er wat handiger mee worden? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Klik & Tik die op donderdag 14 september begint. Tijdens wekelijkse bijeenkomsten van 1 uur werkt u individueel en op uw eigen tempo, maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Deelname is gratis.

De cursus Klik & Tik bestaat uit drie onderdelen, namelijk: basisfuncties van de computer, basisfuncties van het internet en samen 't web op. Met een werkboek en een online oefenprogramma wordt alles stap voor stap uitgelegd. De bijeenkomsten zijn telkens van 10.00-11.00 uur. Als u de hele cursus heeft doorlopen ontvangt u een certificaat.

De Deelname is gratis. Voor het werkboek vragen we een eenmalige vergoeding van € 10,00.

De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. U kunt zich opgeven aan de infobalie in de Bibliotheek of bellen met 033-2773107. Let op! Wij willen graag dat de cursus aansluit op uw behoefte. U wordt daarom eerst teruggebeld door een medewerker van de bibliotheek. Samen bepalen we of de cursus Klik & Tik aansluit en wordt de aanmelding wel of niet definitief gemaakt

advertentie
advertentie