Winterse sferen bij Stichting Parousie in Scherpenzeel

8 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Op 2 december heeft Stichting Parousie haar sfeervolle winterfair gehouden. De stichting verwelkomde honderden bezoekers. Ook viel de opening van de print- en drukservice van Kopietje samen met de fair. Een feestelijke stemming luidde de uitbreiding van de activiteiten van de printservice bij Werk en Training in. Een gezellige, sfeervolle en zeer geslaagde winterfair met een opbrengst van ruim € 3.500 voor de bewoners.

Bezoekers konden zich warmend aan de vuurkorf een warme chocolade melk nuttigen of erwtensoep eten; kaarsen, brocante en decoratieve spullen kopen; en alvast een oliebol eten om in de nieuwjaarssfeer te komen. En nog veel meer. Er was een ruim en divers aanbod en de kleintjes konden zich vermaken op het springkussen. Ook was er ruimte om binnen te lopen in de boerderijwinkel, houtwerkplaats en de druk- en printservice Kopietje. De stichting is dankbaar met alle betrokkenheid en inzet voor de winterfair.

De opbrengst komt ten goede aan de bewoners, namelijk voor de inrichting van het terrein met ontspanningsmateriaal en het jaarlijkse uitje.

Opening Kopietje

Tijdens de knusse winterfair werd ook de start van de uitbreiding en professionalering van de printactiviteiten van W&T gevierd. Met de overname van Kopietje uit Groenekan kan de print- en drukservice een breder pakket aan producten aanbieden dan voorheen. De medewerkers gaan met nog meer plezier naar Werk & Training en hebben meer uitdaging. Een tevreden klant bevestigd hen in hun werk en kunnen. 'Ik ben er niet meer weg te slaan,' vertelt een medewerker. Doordat de kwaliteit van de producten is verbetert, voegt dit extra waarde toe aan het werken bij de druk- en printservice Kopietje.

Stichting Parousie

Het (tijdelijk) en niet zelfstandig wonen kan ieder van ons treffen. Parousie is een christelijke stichting voor beschermd wonen, begeleid wonen, dagbesteding en begeleiding naar werk. De stichting beschikt over 24 plaatsen voor mensen met een psychiatrische problematiek. Parousie is gevestigd in een historische woonboerderij met nieuwe appartementen op een historisch landgoed aan de rand van Scherpenzeel.

advertentie
advertentie