Geurt Geurtsen wint 1e T.V.S. "Invite toernooi"

12 december 2017 om 00:00 Sport

Op Zaterdag 9 December jl. organiseerde de Scherpenzeelse tafeltennisvereniging T.V.S. het 1e T.V.S. Invite toernooi. Dit toernooi was mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Anemone Horse Trucks en Lasbedrijf den Hartog en niet te vergeten de medewerking van "de Breehoek".

Aan dit toernooi werd deelgenomen door spelers van St-Aloysius (Graauw, Zeeland), T.V.P. (Putten), Trias (Twello), T.V.A. (Amerongen), Maarssen, Vlug en Vaardig (Hilversum) en natuurlijk van de organiserende vereniging T.V.S.

Alle deelnemers waren naar NTTB rating ingedeeld in drie groepen en elke groep bestond weer uit twee poules waarin een halve competitie werd afgewerkt.

Nadat de poulewedstrijden waren gespeeld konden de standen worden opgemaakt waarna de kruisfinales en de plaatsingswedstrijden werden gespeeld.

Nadat ook alle finalewedstrijden waren gespeeld kon T.V.S.-voorzitter Serge Hoek vervolgens de prijzen uitreiken aan de top-3 van iedere groep. De toernooidag werd afgesloten met een stamppot buffet.

T.V.S. kan terugkijken op een geslaagd toernooi dat volgend jaar waarschijnlijk wel een 2e editie zal gaan beleven.

Groep 1 :

In de eerste halve finale stonden T.V.P. clubgenoten Cozijnsen (1447) en Klaassen (1406) tegenover elkaar en het was Klaassen die zich toch wel verrassend plaatste voor de finale. In de andere halve finale nam T.V.S.-er Geurtsen (1280) het op tegen top-seed Blanckaert (1457) van Aloysius en ook deze wedstrijd kreeg met Geurtsen een zeer verrassende winnaar. De wedstrijd om de derde plaats werd gewonnen door Blanckaert. In de finale speelde Geurtsen opnieuw een prima partij en gaf, na een verloren tweede game, Klaassen in de overige twee games geen kans waardoor hij de verrassende winnaar werd van het 1e T.V.S. Invite toernooi.

Eindstand :

1. Geurt Geurtsen 7. Erica van den Bos

2. Anton Klaassen 8. Els Vreeburg

3. Vivian Blanckaert 9. Dennis Wijsbeek

4. Eward Cozijnsen 10. Lars Kerkhof

5. Gerard van Viegen 11. Ronald Wiggemansen

6. Hans Mark 12. Andre Opendorp

Groep 2 :

Eindstand :

1. Rob Hoek 6. Daniel der Nederlanden

2. Frans van Gent 7. Jean-Marie Prost

3. Serge Hoek 8. Gerrit Barten

4. Roan van de Ploeg 9. Nico Wallet

5. Erwin Oussoren 10. Bart van Vugt

Groep 3 :

Eindstand :

1. Wilco Nieuwenhuizen 6. Henri Jurgens

2. Gerard van Deelen 7. Niels Harinck

3. Enne Wierda 8. Willem Verwoerd

4. Evert van de Beek 9. Dirk Geurtsen

5. Mike Opendorp 10. Sjaak van Vugt

advertentie
advertentie