Jongste Doto-meisjes zetten knappe prestatie neer

18 februari 2018 om 00:00 Sport

Zaterdag 17 februari was het dan eindelijk zo ver: de jongste selectiemeisjes van gymnastiekvereniging Doto mochten eindelijk laten zien wat ze geoefend hadden.

En het leuke was dat deze wedstrijd in Scherpenzeel was dus veel opa's, oma's en vrienden kwamen kijken.

De ochtend begon met Imme van den Brink, Emma van Dijk, Eva Gerritsen, Kaily Meerwijk en Anna Gardenier. Kaily en Anna waren de jongste categorie en deden het supergoed. De oefeningen zijn best lastig te onthouden op deze leeftijd.

En deden in deze categorie drie deelnemers mee, dus voor allemaal een medaille, waarvan twee voor Doto. Kaily op plek één en Anna op plek twee.

Eva zat in een grote groep meisjes en turnde niveau D2. Eva liet gave oefeningen zien met her en der een beginnersfoutje, ze belande daarmee op een 9de plaats.

Imme en Emma turnden net als de andere meisjes voor het eerst een wedstrijd en lieten ook supermooie dingen zien. Imme kreeg een verdiende bronzen medaille omgehangen en Emma kreeg ook mooie punten.

In de tweede ronde was het de beurt aan Anouk Uittenboogaard, zij liet een topwedstrijd zien en door een draaifoutje kwam ze naast het podium op een vijfde plek.

advertentie
advertentie