Winnaar De Valleivogels JO9
Winnaar De Valleivogels JO9 Westerduin

Voetbaljeugd geniet volop bij 4e Marco van Ginkel-toernooi

4 juli 2021 om 15:18 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag werd onder perfecte weersomstandigheden het 4e Marco van Ginkel-toernooi bij De Valleivogels georganiseerd.

De organisatie had na intensieve voorbereidingen (Corona-tijd) een attractief deelnemersveld van liefst 44 jeugdteams van top-amateurverenigingen in de categorie JO9-1 t/m JO12-1 uitgenodigd.

Doordat toeschouwers voor eerst na Corona weer welkom waren, werd onder grote belangstelling in de ochtend de JO9 en JO10 poulewedstrijd gespeeld, waarbij de eigen rood-witte-jeugd (onder oog van diverse scouts) indrukwekkende resultaten behaalden. In 2 prachtige finales werd Valleivogels JO9-1 zelfs de overtuigende winnaar, terwijl Valleivogels JO10-1 nipt de finale verloor van VRC.
Na de pauze ontbrandde de strijd in JO11 en JO12-categorie, waarbij de talenten met schitterende acties vele mooie doelpunten maakten onder toeziend ook van hun ouders, vriendjes en vriendinnetjes! Uiteindelijk waren VRC JO11 en VvWoudenberg JO12 de winnaars.
Aan het einde van deze zonnige voetbaldag gingen (na bijzonder voetbalseizoen) de talenten zeer voldaan huiswaarts met een beker en prachtige teamfoto per speler. Voor de organisatie waren de ontvangen complimenten een stimulans voor de volgende editie in 2022.