Afbeelding
Ted Walker

Raadsels rond zwaargewonde fietsster (40) in Renswoude (update)

27 juni 2018 om 11:40 lokaal

RENSWOUDE De hulpdiensten zijn woensdagochtend met groot materieel uitgerukt naar de Dorpsstraat in Renswoude. Naast een ambulance en meerdere eenheden van de politie kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Aanleiding was de melding dat er een zwaargewonde vrouw naast een fiets op de Dorpsstraat in die plaats zou liggen. 

Ter plaatste aangekomen troffen hulpdiensten het slachtoffer, naar later blijkt een 40-jarige vrouw uit Ederveen, die niet aanspreekbaar was. Personeel van de ambulancedienst en een traumateam bekommerde zich over het slachtoffer. Zij is met hoofdletsel vervoerd naar een ziekenhuis.

Over de toedracht is nog veel onduidelijk. ,,We hebben in de omgeving uitgebreid navraag gedaan, maar wat er is gebeurt is nog niet duidelijk'', zegt Danielle Friedeman van de politie. ,,We hebben ter plaatse geen sporen of andere aanknopingspunten aangetroffen. Het zou om een eenzijdig ongeval kunnen gaan, maar we sluiten nog niets uit'', aldus de woordvoerster.  De politie is daarom hard op zoek naar informatie. Mensen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844.

Bron video: Ted Walker

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie