Vrijwilligerswerk in Scherpenzeel

9 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 4343229, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Vrijwilligersvacatures:

Vrijwilliger bij Abrona Hofstede Ruwinkel in Scherpenzeel. Abrona is op zoek naar een vrijwilliger die met de clienten boodschappen wil doen en daarna gezellig samen koken. U blijft toch ook eten?

Daarnaast zou een jongeman met veel humor het leuk vinden om eens per zes weken een gezellig dagje uit te gaan met een vrijwilliger. Deze client van Abrona is spastisch maar kan wel zelf lopen. Omdat hij als hij gespannen is grensoverschrijdend gedrag kan vertonen is het belangrijk dat hij daarop gewezen wordt en dat de vrijwilliger goed de eigen grenzen kan aangeven.

Nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt.

advertentie
advertentie