De Uitvaart-App- Overzicht in mogelijkheden

27 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Wanneer u te maken krijgt met overlijden heeft u direct ontzettend veel aan uw hoofd. Uitvaartonderneming Rijksen UitvaartZorg Vallei & Rijn wil het nabestaanden graag zo gemakkelijk mogelijk maken en komt daarom met een unieke Uitvaart-App.

De gratis app helpt bij het kiezen van passend vervoer, de juiste bloemen en muziek die past bij de uitvaart. Via een handig menu scrolt de gebruiker gemakkelijk langs de verschillende bloemensoorten, vervoersmogelijkheden, grafkisten en mogelijke begraaflocaties. 'De app helpt nabestaanden om zelf heel eenvoudig en op elk gewenst moment een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Vaak hebben mensen wel bepaalde ideeën en wensen, maar met sprekende voorbeelden wordt de keus net wat gemakkelijker gemaakt,' vertelt uitvaartleider Johan Rijksen.

De speciale app is ontwikkeld door Aggeloo.com. Het bedrijf dat onlangs ook het online condoleanceregister voor de uitvaartondernemer ontwikkelde. Rijksen: 'We zijn een vooruitstrevende uitvaartonderneming met aandacht voor de mens. We willen het de mensen die we begeleiden graag zo gemakkelijk mogelijk maken, in een toch al zo hectische en zware periode. De nieuwe middelen bieden daarbij wat ons betreft echt toegevoegde waarde en dus rust.'

App dowloaden? Ga naar uw app-store en zoek op 'Rijksen Uitvaartzorg'.

Meer informatie?

In het Uitvaart Informatiecentrum aan de Wiltonstraat kunt u altijd vrijblijvend terecht voor informatie of een luisterend oor. Loop dus gerust eens binnen of maak een afspraak.

Ga voor meer informatie naar: www.rijksenuitvaartzorg.nl

advertentie
advertentie