Kerstkaarten laten bezorgen voor goed doel.

5 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De commissie: Zending,Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking van de Protestantse Gemeente "de Achthoek" te Scherpenzeel, organiseert net als voorgaande jaren een kerstkaarten-bezorgactie. De opbrengst is bestemd voor Stichting Ninos in Peru.

Deze stichting is opgezet door de Nederlandse Jolanda van de Berg, en zorgt ervoor dat ruim 600 straatkinderen in Cusco worden geholpen door het geven van o.a. maaltijden, en medische begeleiding. De kerstkaarten dienen gebundeld te worden ingeleverd in een gesloten plastic tas, A4 enveloppe o.i.d. en voorzien van voldoende geld. De kosten bedragen € 0.35 per stuk. Elk poststuk zal worden voorzien van een stempel zodat de ontvanger kan zien dat dit door vrijwilligers van de Achthoek is bezorgd.

Het inleveren kan t/m 17 december bij o.a. Fam. Braun op de Rijnschoten 6, en aan de balie van het Huis in de Wei aan de Vijverlaan 2 te Scherpenzeel. Een groep vrijwilligers zullen de kaarten bestemd voor de bebouwde kom van Scherpenzeel en Renswoude dan voor de Kerstdagen bezorgen. Bij vragen kunt u contact opnemen met Jaap en Marja Rijlaarsdam tel. 033.2772489 of Frans Braun tel. 033.2773171 We hopen van harte dat heel veel mensen mee zullen doen, zodat we een mooi bedrag kunnen overmaken aan de Stichting Ninos (zie ook www.stichtingninos.com )

advertentie
advertentie