Koningsdag in Scherpenzeel: feestelijk en actief !

8 april 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

De Oranjevereniging Scherpenzeel heeft weer een mooi programma weten samen te stellen voor Koningsdag op 27 april. Binnenkort zal daar nog meer nieuws over verschijnen. Natuurlijk ontbreken enkele vertrouwde en geliefde onderdelen niet, zoals de SeniorenBingo bij Partycentrum Boschzicht, de kramenmarkt in het park, het mini-treintje, het ringsteken voor het Huis in de Wei en het supergezellige terras in het gras !

Er zijn ook elk jaar nieuwe dingen te vinden op het feestterrein. Dit jaar komt er in plaats van het bekende beachvolleybaltournooi een spectaculair Bossaball-speelveld !! Bossaball is een geweldige combinatie van voetbal, volleybal en trampolinespringen; spannend om te spelen en fantastisch om te zien. Er komt een demonstratie-team mee dat ook de teams begeleidt die zich opgeven om mee te doen. Meedoen kan met een team van 4 tot 5 personen vanaf 11 jaar (teams van 11 t/m 14 jr en van 15 jr en ouder). Aanmelden kan bij Martin Brouwer: rmbrouwer@casema.nl of 033-2589402.

Vorig jaar was er al een klimtoren van 7m hoog waar veel jonge klimmers hun behendigheid konden laten zien; dit jaar is het nog wat spannender ! Want nu kunnen de klimmers niet alleen abseilend weer naar beneden, maar ook via een tokkelbaan over de vijver !

Wie nog hogerop wil en wil genieten van een prachtig uitzicht over een feestelijk Scherpenzeel, kan de kerktoren beklimmen ! Verder kunnen de kleinste kinderen tot 6 jaar een pony-ritje maken met een wagentje, komt er een ganzenhoeder met zijn ganzen, kunnen er cupcakes versierd worden en zijn er weer allerlei geweldige springkussens. Arda Valkenburg komt weer om kinderen prachtig te schminken en ook de ballonnenclown is er ! Ook komt een kinderdansgroep een optreden verzorgen dat vast heel leuk wordt !

Kortom: Koningsdag is geen feest als je niet in het park in Scherpenzeel bent geweest !!

BELANGRIJK: uiteraard wil de Oranjevereniging ook in 2016 weer een mooi Koningsdagfeest organiseren voor de inwoners van Scherpenzeel. Maar dat lukt alleen als we voldoende mensen hebben die het willen organiseren. Volgend jaar zijn er nog 3 bestuursleden over en dat is echt te weinig. We zijn dringend op zoek naar betrokken en enthousiaste mensen die graag een leuk feest willen organiseren !! Laat je niet weerhouden door allerlei praktische bezwaren want daar is wel wat aan te doen; KOM MEEDOEN, want het is hard nodig !!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie