Publiek 'in de benen' bij concert Gospelkoor Masjiach

26 juni 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

De bezoekers van het concert 'Shake!' van Gospelkoor Masjiach uit Scherpenzeel konden niet blijven zitten. Zondagavond 21 juni gaf dit koor een succesvol concert in Theaterzaal Spectrum in Veenendaal.

Rohan Poldervaart de dirigent liet het hele publiek staan, klappen, stampen en zingen tijdens zijn workshop 'Shake it'. Enkel rustig zitten en genieten van het concert was er niet bij. Rohan gaf een kijkje in de manier waarop hij de repetities altijd start: ritmiek, klappen, stappen en zingen. Alles wat hij bij zijn studie 'Rhythmic Choir Conduction' leert in Denemarken, probeert hij uit op de leden van Masjiach, tot grote tevredenheid. Resultaat is wekelijks een dynamische repetitie. Het concert was goed bezocht, want Theaterzaal Spectrum zat hoegenaamd vol.

Gospekoor Masjiach oefent wekelijks op zondag in Scherpenzeel in De Achthoek. Molenweg 1. Geïnteresseerden mogen altijd een kijkje komen nemen, of vrijblijvend een keer mee oefenen. Een repetitie is van 20.00 - 22.00 uur. Meer informatie op www.masjiach.nl.

advertentie
advertentie