Leon de Winter komt naar Woudenberg

19 februari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Het is de Rotary Scherpenzeel-Woudenberg en de Bibliotheken van Woudenberg en Scherpenzeel weer gelukt om in de Boekenweek een schrijver van naam en faam uit te nodigen: Leon de Winter! Op maandag 14 maart komt Leon de Winter voor een literaire lezing naar Hotel Schimmel in Woudenberg.

Leon de Winter

Leon de Winter is een Nederlandse schrijver, columnist en cineast. Hij geeft altijd graag zijn mening over grote binnen- en buitenlandse thema's die hem beroeren.

In de lezing onder meer aandacht voor zijn nieuwste boek Geronimo. 'Geronimo' was de codenaam waarmee het team van de Navy Seals terreurleider Osama bin Laden in zijn schuilplaats liquideerde. In zijn nieuwe roman gaat De Winter uit van een complottheorie die oplaaide na de notoire executie: stel dat Osama nog leeft?

Aanmelden noodzakelijk!

In verband met de populariteit van de schrijver raden wij u aan om tijdig kaarten te kopen voor deze lezing. De kaarten zijn € 8,50 per stuk.

U kunt kaarten kopen bij: Readshop Verwoerd in Scherpenzeel, Boekhandel Van Lunteren in Woudenberg, in de bibliotheken in Scherpenzeel en Woudenberg en online via www.bibliotheekeemland.nl

De avond is op maandag 14 maart in Hotel Schimmel te Woudenberg. De avond begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie