Gezellige HERFSTFAIR in Otterlo t.b.v. Stichting Ontmoeting

3 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

/OTTERLO - Na een succesvolle herfstfair vorig jaar zal er ook dit jaar op D.V. 21 en 22 oktober weer een fair t.b.v. Stichting Ontmoeting plaats vinden bij het sfeervolle groencentrum De Bruine Meren in Otterlo. Deze geheel overdekte markt is een gezellig uitje voor het hele gezin voor het goede doel.

Deze twee dagen durende fair is een gezellige markt voor jong en oud met allerlei kraampjes. Ook zal er beide dagen een kleedjesmarkt worden gehouden. Voor kinderen is er voldoende speelgelegenheid en zijn er verschillende activiteiten. Denk o.a. aan broodjes bakken boven het vuur en een speurtocht over de fair. Op vrijdagavond zal er een veiling gehouden worden vanaf 19:30 uur. Meer informatie over de fair, de acties, de deelnemers en de veilingproducten vindt u op www.herfstfairotterlo.nl.

Jong en oud: van harte welkom op vrijdag 21 oktober van 10:00 tot 21:30 uur en op zaterdag 22 oktober van 10:00 tot 16:00 uur bij Groencentrum De Bruine Meren, Apeldoornseweg 93 te Otterlo. De toegang is gratis. Beide dagen is er voldoende eten en drinken te verkrijgen, schuif dus gerust bij ons aan!

De Stichting Ontmoeting biedt, op basis van christelijke naastenliefde, professionele hulp aan onze dak- en thuisloze medemens. De hulp die geboden wordt varieert van praktische diensten zoals eten en een douche tot een time-outperiode en intensieve begeleiding. Dit gebeurt op verschillende locaties in het land. Meer informatie over Stichting Ontmoeting kunt u vinden op www.ontmoeting.org

Tot ziens in Otterlo!

advertentie
advertentie