Voorjaarsmarkt

8 maart 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Op vrijdagavond 17 maart wordt er in Philalethes aan het Kerkplein in Scherpenzeel van 17.00-21.30 uur voor én door jong en oud een gezellige voorjaarsmarkt gehouden.

De verkoop start al onder etenstijd. Er staat soep met stokbrood, broodjes hamburger en slaatjes op het menu. Ook is het mogelijk om een eigen stokbroodje te bakken. Vanwege het grote succes van eerdere jaren wordt er opnieuw een dienstenveiling gehouden.

Natuurlijk treft u ook de vaste onderdelen aan, zoals de perenboom, de bloemenhoek, uitgebreide kinderhoek, boekenkraam, kiprollades, haantje pik, krentenbroden en advocaat. Bovendien kunt u naar harte lust snuffelen bij de diverse kraampjes.

Er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of sapje met daarbij iets lekkers.

De opbrengst is voor het diaconale project "KOM ERBIJ - Samen tegen eenzaamheid". Het geld gaat naar de plaatselijke Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV) en naar "VOOR ELKAAR vakantieweken". De NPV zal het geld besteden om in Scherpenzeel bekendheid te geven aan de ondersteuning die zij geven aan mantelzorgers en de thuishulp die zij bieden. Bij "VOOR ELKAAR" komt het geld ten goede aan het organiseren van vakantieweken voor alleen gaanden en mensen met een beperking.

advertentie
advertentie