Taal, thee en koffie nu ook op donderdagavond

Lokaal nieuws

Taal, Thee en Koffie (TT&K) is nu ook op een avond. Met ingang van donderdag 7 september is er ook Taal, Thee & Koffie op de donderdagavond, wekelijks van 19.30 tot 20.30 in de leesruimte van de Bibliotheek in Scherpenzeel.

TT&K wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

De bijeenkomst is voor iedereen die zijn of haar mondelinge taalvaardigheid wil verbeteren. Er wordt alleen Nederlands gesproken, zodat iedereen kan deelnemen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes met maximaal 4 deelnemers en een begeleider. De deelname is gratis en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden. De bijeenkomsten worden gehouden op: Dinsdagmiddag van 13.30 tot 14:30 uur en op de donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

Er wordt geen les geven. Hiervoor zijn specifieke opleidingsinstituten en leertrajecten. Taal, Thee & Koffie is gericht op het verbeteren van de mondelinge vaardigheid.

Taal, Thee & Koffie is aangesloten bij "Het begint met taal" een landelijke organisatie die zorgt voor materialen, begeleiding en scholing van de vrijwilligers. Taal, Thee & Koffie is een initiatief van de Bibliotheek Scherpenzeel en er wordt nauw samengewerkt met verschillende andere lokale maatschappelijke organisaties.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met: De Bibliotheek, tel 033 2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl of breng een bezoek aan Taal, Thee & Koffie.

De Bibliotheek Scherpenzeel is gevestigd in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59.

advertentie